Президент України Віктор Янукович з учнями в українській середній школі в Ризі (Латвія)Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ привітав колектив Ризької української середньої школи із 20-річчям заснування цього навчального закладу.

«Шановні вчителі, учні та батьки! Щиро вітаю вас із 20-річним ювілеєм Ризької української середньої школи», - йдеться у вітанні глави держави, розміщеному на його сайті.

За словами В.ЯНУКОВИЧА, цей справді унікальний у країнах Балтії навчальний заклад дає можливість юним українцям отримувати освіту рідною мовою, дізнаватися більше про Україну та її самобутню культуру.

Відео дня

«Сердечно дякую педагогам за невтомну працю, спрямовану на виховання у молодого покоління почуття любові до своєї історичної Батьківщини та рідної йому Латвії», - підкреслив він.

В.ЯНУКОВИЧ переконаний, що школа й надалі буде зберігати та примножувати славні традиції єднання і дружби між українським та латвійським народами.

При цьому В.ЯНУКОВИЧ також висловив вдячність латвійській владі за увагу та всебічну підтримку цього важливого освітянського осередку.