7-9 квітня 2011 р. в м. Києві у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (вул. Хрещатик, 2) відбудуться: щорічна Міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар`єра – 2011" та виставка закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном". Виставки проводять Міністерство освіти і науки України, Товариство «Знання» України.

Як відзначають організатори, виставці «Освіта та кар’єра» згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України  з 2009  року офіційно надано статус міжнародної виставки.

Метою її проведення є допомогти випускникам загальноосвітніх шкіл визначити шляхи здобуття вищої освіти. Відтак виставка має стати одним з найбільш ефективних засобів залучення майбутніх абітурієнтів до навчання у вищих навчальних закладах.

Відео дня

Виставка закордонних вищих навчальних закладів надасть можливість всім бажаючим отримати об’єктивну інформацію „з перших рук” щодо системи освіти різних країн, навчальних програм, умов вступу, фінансових вимог. У виставці візьмуть участь закордонні університети, бізнес–школи, коледжі, школи готельного господарства та туризму, середні школи, мовні школи, а також національні освітні асоціації різних країн світу.