Голова Київської міської державної адміністрації Олександр ПОПОВ ініціював створення робочої групи, яка вивчатим ініціативи студентства та можливість їх прикладного використання.

Як повідомляє прес-служба КМДА, питання обговорювалось на зустрічі О.ПОПОВА з членами Студентської ради Києва та лідерами студентського самоврядування вищих навчальних закладів.

«Одне з ключових завдань столичної влади – всебічна підтримка талановитої молоді. Адже Києву потрібні активні, творчі та ініціативні люди, які незабаром візьмуть на себе відповідальність управління містом. І тому нашою метою є підтримка всіх починань столичного студентства, спрямованих на розбудову столиці”, – зазначив О.ПОПОВ.

Відео дня

За його словами, у столиці буде створена робоча група, яка аналізуватиме ініціативи студентства та вивчатиме можливість їх прикладного використання у діяльності структурних підрозділів та комунальних підприємств міської адміністрації.

«Тісна співпраця зі студентським активом дозволить нам вирішити багато спільних проблем. Мова йде і про працевлаштування студентів, і про залучення їхнього потенціалу, знань, які вони отримують у своїх навчальних закладах, задля забезпечення економічного розвитку столиці. Також ми говорили і про можливість стажування студентів у структурних підрозділах Київської міської державної адміністрації. Молодь має дуже багато цікавих ініціатив, які практично не потребують фінансових затрат. Необхідно лише підтримати їх організаційно, морально, і вони зможуть принести багато користі місту. І ми над цим працюватимемо», – впевнений О.ПОПОВ.

Голова КМДА висловив бажання провести найближчим часом ще одну зустріч зі студентським активом, на якій безпосередньо опрацювати можливість реалізації проектів, запропонованих молоддю.

*** Студентська рада Києва на сьогодні є найпотужнішим неполітичним студентським об`єднанням міста, яке включає в себе органи студентського самоврядування 36 вищих навчальних закладів столиці і представляє інтереси близько 300 тис. київських студентів. Рада створена у 2002 р.