Міністерство освіти та науки України заявляє про відсутність станом на 22 листопада п.р. бюджетного фінансування  на закупівлю навчальних комп’ютерних комплексів для загальноосвітніх навчальних закладів.

Про це йдеться в листі заступника міністра освіти та науки Петра КУЛІКОВА від 23 листопада ц.р., адресованого Міністерству фінансів України, текст якого має в своєму розпорядженні УНІАН.

 В цьому листі, що стосується виконання постанови Кабінету міністрів від 02.06.2010 р. №400, зазначається, що згідно з законом України “Про здійснення державних закупівель” та Порядку використання у 2010 р. коштів, передбачених у держбюджеті на інформатизацію та комп’ютеризацію загальноосвітніх навчальних закладів, затверджених згаданою урядової постановою, Інститут іноваційних технологій і змісту освіти проводить конкурсні торги на закупівлю комп’ютерних комплексів. Розкриття пропозицій конкурсних торгів відбулося 10 листопада ц.р. і визначено переможців. Далі в листі говориться : “Станом на 22 листопада 2010 р. бюджетні кошти на закупівлю навчальних комп’ютерних комплексів для загальноосвітніх навчальних закладів не надходили. Інформацію щодо використання бюджетних коштів буде надано після їх надходження у встановленому законодавством порядку”.

Відео дня